July 9, 2021 By admin 0

INVATATURI ORTODOXE PDF

Iar astfel de persoane, și învățături, și idei au existat chiar de la . pe care a răspândit-o departe de hotarele Bisericii Ortodoxe Ruse. Invierea Domnului. Biserica Ortodoxa Romana, Hamilton Categories. Articole · Buletin Parohial · Evenimente · Invataturi · Rugaciuni.

Author: Shaktigor Kazisida
Country: Saudi Arabia
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 23 June 2013
Pages: 414
PDF File Size: 12.90 Mb
ePub File Size: 13.1 Mb
ISBN: 497-5-56345-993-6
Downloads: 60041
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Jut

Noi nu mai suntem cu voi.

Daca un om ma ocaraste, imi omoara mama, fratii, copiii, dupa care imi scoate ochii, ca si crestin am datoria sa-l iert. Nu noi suntem cei care am deviat. Nu va lasati amagiti — urmeaza balamucul antihristic!

Scrisoarea lui Hristos -Invataturi ortodoxe – YouTube

Nu i-a mers din plin lui Mircea Dinescu? Forumul de religii a onorat pe marele imam Dr. Ce fel de margine? Toti avem incredere in tine. A cui margine, de ce margine? Intrati pe pagina de facebook a Ministerului Apararii Nationale.

Sunt postate doua videouri in data de 1 decembrieunul la ora 8: La urma urmei ortoodxe ar avea de pierdut? Metzger si Arhiepiscopul Ciprului se angajeaza sa aprofundeze relatiile.

Noi stim ca in afata Ortodoxiei nu exista ortodose, ci o adunatura pierzatoare, sinagoga a satanei. Raspunsul este simplu, pentru ca elitele care conduc lumea, personalitati care detin majoritatea resurselor economice si financiare, care sunt in general de origine evreiasca, ei bine, aceste elite urmaresc sa insele lumea pentru a putea subjuga tot pamantul. De ce v-am spus acestea, crestinii mei?

  FIRELIGHT CHICA DE FUEGO PDF

An error occurred.

Mi se pare mie ortodpxe unul dintre ei e catolic? Fiti atenti, antihristul, cu inaintemergatorii lui, printre care si Trump, va iubi neamul evreilor.

La ceremonia religioasa participa trei preoti. Objection your honour prosecution! Nu ca sa-i omorati pe evrei si sa-i prigoniti, nu, ci ca sa-i plangeti ca L-au lasat pe Dumnezeu si s-au dus cu diavolul.

Elder Justin Parvu of Petru Voda

A mai ramas o reduta de cuceritcea a persoanelor morale si religioase, pe care acum urmaresc sa le insele. I have my own reasons. Este un atestat istoric. Dar sa-L ocarasca ei pe Hristosul meu si pe Preacurata Fecioara a mea! Mai am acum ochi sa ma uit la evreu? Lectura zilnica a unui crestin Inselari contemporane Ecumenism Impartasania cu pacate opritoare Acte Biometrice Sfaturi folositoare Evenimente cotidiene importante.

Invataturile Sfintilor Parinti despre inselarile contemporane

Atunci, unii se intreaba: Toti vom asculta de tine. Iar punctele de negociere vor continua. Toti nadajduim sa ne mantuim prin tine. Proorocia Sfantului Ipolit al Romei despre Antihrist ne avertizeaza ca Antihristul nu va aparea oamenilor ca un imoral fara pereche, ci isi va ascunde in mod viclean adevarata fata, ca sa insele pe crestinii care se vor lepada de Credinta… spunand ca respinge avortul, curvia, adulterul, imoralitatea.

  DIABLO DEMONBANE PDF

Pentru a pacali pe toata lumea sunt in stare sa sacrifice si masoneria, care a ajuns o ortdooxe mascarada, sunt in stare sa se arate a fi morali si pro-familie.

Ecaterina 2 Octombrie Te vom recunoaste ca cel mai drept de pe tot pamantul. De ce este impotriva masoneriei si a socetatilor secrete oculte? Iar acest lucru se poate realiza castigand pe rand, increderea tuturor. Urmariti va rog si: Mi se pare ca se slujeste parastasul impreuna cu catolicii. Invataturile Sfintilor Parinti despre inselarile contemporane. Ortoodoxe uitati ce declara dupa alegeri Trump, care le pregateste si templul: La inaugurare Donald Trump a aparut intr-o postura pioasa, intr-o ceremonie mega-ecumenista, unul dintre evenimentele care au drept scop crearea unei noi religii mondialecare sa reuneasca singura marile religii ale lumii.

Eu nu vreau sa-i mai vad, dar domniile voastre cum va rabda inima si mai faceti afaceri si tocmeli cu evreii? De ce Trump este impotriva avorturilor si a homosexualilor?