July 4, 2021 By admin 0

CONFIRMARE DE PRIMIRE POSTA PDF

Please, help me to find this confirmare de primire posta pdf. I’ll be really very grateful. majalah fashion wanita pdf files · ver documentos pdf en. Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani (mandat postal, E-mandat, mandat online). Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani Un serviciu oferit de Poșta Română. Cauta.

Author: Akilmaran Dilmaran
Country: Poland
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 13 March 2014
Pages: 144
PDF File Size: 3.94 Mb
ePub File Size: 10.4 Mb
ISBN: 522-5-48146-720-7
Downloads: 5714
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mesho

Locuiesc in Canada de mai mult timp si trimit mamei mele din comuna Piscu Judetul Galati scrisori ca sa-i arat ca nu am uitat-o. Cu multumiri, Maria Muller. Batrinii obositi de munca,si bolnavi,merg in persoana,sa isi ridice facturile. Eu locuiesc in satul simila com Zorleni,postasul pirmire a venit desi trecuse aproape trei saptamani de la expediere si am hotarat sa-l caut eu ptr. Dar nu las asa.

Sa ne dea dumnezeu rabdare si intelepciune. Mai intelege lumea ca vine posta tarziu dar doamna tot nu vine numai dupa bunul plac ,in confirmxre serviciului sta zeci de minute pe la diferite magazine ,povestind peste tot ca are sector mare ,dar ma gandesc ca si salariul e pe masura. Am avut o colega care a ajuns cu salvarea direct prumire ghiseu la spitalul Obregia pentru ca a avut un moment de amnezie pe baza stressului, o priimire model, care nu jignea pe nimeni, dar a tinut totul in ea, pana a facut criza la servici.

In privinta mirosului urat al unei fete de la ghiseu, stiti voi cat munceste acea fata la mesagerii munca fizica si intelectuala, supusa stressului zilnic ,pe un salariu minim pe economie?

Cand am vazut, ca nu exista intelegere, am cerut un formular de reclamatie si dupa ce l-am intocmit le-am spus sa-mi dea nr.

Nu au siguranta nici pe sertarul cu bani, oricine poate baga mana pirmire el, cand ele se afla in magazia de colete sosite si cauta un colet iti ia cam 4 minute.

  AZMI VARAN PDF

Am incetat sa mai trimit mamei mele scrisori, felicitari si iconite in plic. In privinta uniformei, aflati ca nu sunt operatori postali de ghiseu imbracati in halat albastru, ci au o alta uniforma.

Rates calculator

Nu a ajuns la destinatar…. Voi stiti cati factori postali au fost agresati si ajunsi in spital, unii chiar au murit pe loc in urma jafului? Oare in tara asta primore se posfa poate face nimic asa cum trebuie???

Cum e posibil asa ceva? Cate fete nu au platit lipsurile din gestiune din propriul salariu, grabite sa incaseze banii sau sa ii dea pensii, alocatii, etcdepinde de profilul ghiseului. Si cu ce s-a ales? Trebuie doar sa trimiteti pe cineva in cursul saptamanii pe la ora 14 cand vine masina postq sa o verificati cata corespondenta nedistribuita are.

Ne anunta sa asteptam pana ne striga cealalta colega. As dori sa fac o reclamatie postasei Mot Ani care nu isi face datoria fata de prjmire cum trebuie. Astept sa ma strige, astept 15 minute, o jumate de ora, cand intreb ce se intampla de nu ma striga mi se spune ca ea are treaba sa caute alte colete la alti 2 clienti din fata mea. Si eu doresc ff mult sa denunt,citeva nereguli.

Parca imi faceau zilnic un favor primindu-ma. Asa invata romanii despre respectul pe care trebuie sa il dai unui functionar public.

Buna ziua avem o problema cu noua postarita din secusigiu. Ma intreb cum sta cu constiinat ei in fata lui Dumnezeu? El inca mai asteapta ca persona respeciva sa se indrepte si sa se caiasca de gestul sau, sa inceteze sa deschida pposta altora si sa le fure bucuria. Cred ca e de o nesimtire fara limite.

Reclamaţie online la Poştă –

Sufletul meu este tare necajit si doresc pe aceasta cale sa exprima marea mea tristete fata de acele persoane care nu vor avea cuvinte sa raspunda a Judecata lui Dumnezeu pentru gestul lor. Nu m-as stresa atat daca ar fi un pachet normal,dar singura modalitate de a trimite acte din Romania in Islanda este prin pachet. Va multumesc si va rog sa luati masuri. Pentru pensie se duc oamenii si stau la coada ore intregi. In primul rand vin la dumneavoastra cu acesta reclamatie mentionand ca sunt un client forte rabdator.

  DEFINING MOMENTS BADARACCO PDF

Si da spaga sefilor…. Eu m-am convins sa nu mai folosesc serviciile Postei Romane! Toate au ajuns numai cel de la Piscu pentru mama mea nu a ajuns. Din fericire cu persoanele de la oficiul unde ma duc de obicei ma inteleg de minune. Doar este lider de sindicat.

Mai pun in plic cate o iconita sau doua si ii scriu o rugaciune mamei ca sa simta ca o iubesc si ca ma rog pentru dansa.

Oricat de mult te-ai ascunde, de Dumnezeu nu scapi! Un gand pentru voi, reprezentanti ai Postei Romane, Citind anunturile prezentate pe acest site, raman total descurajata de dezonoarea pe care o atribuie unui serviciu public acel functionar al postei care nu-si face datoria cu onoare si respect fata de sine si concetateni.

Uneori sunt obligate sa stea si peste program pentru ca le vin firme cu trimiteri postale in serie, pe care trebuie sa le faca dupa cele opt ore de munca la ghiseu. Aceste se aduc preferential in functie de bacsisul pe care il lasi.

Sa va fie rusine pentru serviciile prestate. In toate oficiile postale se fac regulile dupa cum vor muschii lor!

Astept sa imi raspunda cineva. Ai timp sa te duci la baie sa te speli din cand in cand, cand e coada mare si toata lumea tipa? In sfarsit imi aud numele strigat, merg sa imi iau coletul si surpriza, doamna slabuta cheama pe un domn si ii spune?